2014-04-27 17.01.22Dat dragen naast gewoon heel fijn, ook ietwat besmettelijk is, hebben we afgelopen weekend meegemaakt. Een goede huisvriend is trote vader geworden van een prachtige dochter. Van zijn grote zus had hij een Storchenwiege carrier als kraamkado gekregen. Maar zoals vaak, was deze nog niet uit de doos geweest nadat hij was bekeken bij het uitpakken van het cadeaupapier.

Maar tijdens het kraambezoek kwam dan toch de vraag, wil je even helpen? We hebben mooie plaatjes in het boekje, maar toch vinden we het spannend. 2014-04-27 17.40.05Hoe krijgen we het geval veilig om, en hoe weet je zeker dat onze dochter niet zal stikken zo tegen me aan? Heeft ze het niet te warm? Allemaal goede vragen, die met wat uitleg en tips, zo beantwoord waren. Saskia heeft hen beide met de draagpop laten voelen hoe het hoort te zitten. Later zijn we nog even het bos ingegaan, en daar mocht de drager z’n vuurdoop beleven. Deze week zijn ze met vakantie op de veluwe.

Zou de drager mee zijn?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.