Ik werd door een collega op Facebook getagged. ‘Speciaal voor jou’. Grappig. Babydragen is iets dat steeds meer mainstream wordt; Veronica gids, de Volkskrant, LINDA en andere media besteden regelmatig aandacht aan het dragen van je kind, en de trend. Want dragen is steeds meer een statement, naast alle voordelen die het heeft voor je kind en jezelf.

Sinds wij onze zoon bij ons dragen, eerst omdat we echt even niet meer wisten wat we met hem moesten, maar later ook gewoon omdat we het zo fijn vinden, zijn wij een soort vraagbaken geworden voor de wereld om ons heen. Vrienden die het toch wel eens willen proberen, maar ook willekeurige mensen op straat. ‘Is het nou niet lastig?’, ‘Kan hij niet vallen?’, ‘Zeker wel zwaar zo?’ of zelfs ‘Geen geld voor een buggy?’ Je bent een bezienswaardigheid. Maar dat kan me niks schelen. Ik heb de voordelen reeds ontdekt… en hoop dat meer mensen er ook zo naar gaan kijken. Maar zonder de wereld te willen veranderen hoor 😉 het moet geen maffiapraktijk worden!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.