Dragen is makkelijk; handen vrij en kind toch bij je. Maar hoe maak je van 4,6 meter doek nou een veiling nestje voor je kind? Dat leer je tijdens een workshop of een individueel consult.

Waarom doen we dat? Ten eerste voor de veiligheid. Zo kunnen we garanderen dat je veilige technieken aangeleerd krijgt om je kind op te pakken en in je draagsysteem te stoppen. Ten tweede is dat ook omdat er voor iedereen een ander aandachtspunt is. En doordat we die tijdens het consult spotten, kunnen we je daar op wijzen en mee helpen.Het is namelijk echt niet moeilijk, maar wel even een kunstje. En er is techniek voor nodig. Zo kunnen onveilige zitjes ontstaan, kunnen knopen niet goed zijn, maar ook plooien die irriteren. Een ander aandachtspunt is het zoeken naar een doek of drager die beiden goed past. Welke voorkeuren heb je, en welke keuzes passen daarbij?

Investeer een uur of twee en je hebt er de baten van! Niet alleen leer je de verschillen tussen de draagsystemen kennen, maar ook maak je een duidelijkere keuze voor jouw/jullie systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.