De Corona crisis leidt tot veranderingen in hoe consulten gegeven worden in Het Knooppunt. In plaats van een maandelijkse draaginloop en individuele afspraken, wordt het nu iets anders aangepakt. Zie hieronder hoe wij, op veilige wijze, toch doorgaan met onze activiteiten. Dit omdat we merken dat er behoefte is aan hulp. Thuiszitten met een kleine (of grotere) kan vragen om zo nu en dan even je handen vrij te maken, een veilig en rustig plekje te bieden, of om met aandacht naar je andere kind(eren) om te kunnen kijken. Daarom adviseren we op afstand. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.