Via Alles is verbinding en Het Knooppunt hebben wij een uitgebreide set van leen/ cursus doeken die worden uitgeleend. Tegen een kleine vergoeding plus borg kunnen deze worden geleend om zelf uit te proberen. In principe is het ophalen aan de deur, en eve

nzo weer inleveren.

Stash doekenDe kosten zijn €10,- per geleend artikel, plus €50,- borg per artikel. De borg ontvang je terug bij het onbeschadigd terugbrengen/sturen. Mocht je het artikel willen laten verzenden zijn de kosten voor jouw rekening. Je mag het artikel 1 week houden. Voor een langere vakantie kunnen, in overleg, uitzonderingen worden gemaakt. Het artikel wordt gewassen voor uitleen, en hoeft niet gewassen terug. Verder is het verzoek om zuinig om te gaan met de geleende materialen. Indien het materiaal beschadigd, wordt de nieuwprijs in rekening gebracht.

Indien je advies en hulp wilt hebben bij de keuze van de juiste knoop en maat doek voor jou, dan vraag raden we een individueel doekconsult te boeken. Zeker als je nog nooit gedragen hebt is dit de beste optie.

Bij aanschaf via Het Knooppunt krijg je op bepaalde artikelen je huur terug, vraag naar de merken en voorwaarden!