Drager lenen? Dat kan!

Bondolino van HoppedizVia Alles is verbinding en Het Knooppunt hebben wij een uitgebreide set van leen/ cursus dragers die worden uitgeleend. Tegen een kleine vergoeding plus borg kunnen deze worden geleend om zelf uit te proberen. In principe is het ophalen aan de deur, en evenzo weer inleveren.
De kosten zijn €10,- per geleend artikel, plus €50,- borg per artikel. De borg ontvang je terug bij het onbeschadigd terugbrengen/sturen. Mocht je het artikel willen laten verzenden zijn de kosten voor jouw rekening. Je mag het artikel 1 week houden. Voor een langere vakantie kunnen, in overleg, uitzonderingen worden gemaakt.Het artikel wordt gewassen voor uitleen, en hoeft niet gewassen terug. Verder is het verzoek om zuinig om te gaan met de geleende materialen. Indien het materiaal beschadigd, wordt de nieuwprijs in rekening gebracht.

Storchenwiege soft structured carrierIndien je advies en hulp wilt hebben bij de keuze van de juiste drager voor jou, dan vraag raden we een individueel drager consult te boeken. Zeker als je nog nooit gedragen hebt is dit de beste optie.

Bij aanschaf via Het Knooppunt krijg je op bepaalde artikelen je huur terug, vraag naar de merken en voorwaarden!