• Photo 29-04-014
  • Rose & Rebellion tattoo drager
  • Storchenwiege soft structured carrier
  • SONY DSC
  • Bondolino van Hoppediz

Dragers zijn ideaal voor papa’s of belangstellenden die niet aan de doek willen!
In een consult van een uurtje kun je daarom kennis maken met ergonomische dragers. Op dit moment is er de keuze uit een tiental dragers. Maar let op: meer keuze, maakt het absoluut niet makkelijker.

Speciaal voor papa’s, maar ook voor oma’s en opa’s of de oppas of iemand anders! 
Papa draagt je wel heeft samen met Alles is verbinding een speciaal dragers consult samengesteld. Het doel is samen eerst te bepalen wat je vereisten zijn, daar dragers bij te zoeken en deze dan te demonstreren.

Voor wie?
Voor hen die veilig en vooral makkelijk willen leren dragen met een ergonomische drager.

Hoe werkt het?
Het programma is bespreekbaar, maar volgt ongeveer de volgende lijnen: – korte intro dragen en aanleiding bespreken waarom je er bent en wat je belangrijk vind. Saskia zal je hierbij helpen door je een aantal vragen te stellen. Dan doen we samen rondje langs de mogelijkheden die passen bij je wensen (in woord) waarbij Saskia dragers zal laten zien en uitleggen – hetgeen het beste past bij je wensen zal ze vervolgens uitgebreid demonstreren. Dit om een goede, veilige draaginstructie te geven zodat je verder kunt met het dragen van een kindje. Daarna kun je zelf aan de slag  om de drager om te hangen en natuurlijk veilig je kindje erin te stoppen. Als je wilt, oefenen we eerst met de draagpop.

Waarom deze opbouw?
Dragers kenmerken zich door het gemak waarmee je ze kunt omdoen en je kindje erin kunt stoppen. Een stuk simpeler dan een doek dus. Maar wil je gespen, ritsen, knopen etc? Ga alleen jij dragen, of ook je partner? etc etc. Er zijn veel kleine verschillen tussen de merken dragers, daarom zal Saskia aan de hand van haar ervaring af tasten wat past, daarna gaan we pas de details in van hoe dit dan ergonomisch zit en werkt. Op die manier verdoen we geen tijd en energie aan zaken die je niet wilt, en vinden we een drager die goed bij je/jullie past.

Wat kost het?
De kosten voor een consult zijn 50€ per uur. Om kennis te maken met verschillende dragers hebben we een uurtje nodig. Daarnaast krijg je gratis een drager mee naar huis om te proberen. Ook is het mogelijk om alleen dragers te komen bekijken, uit te proberen en eventueel te lenen.